Дженифър Анистън за раздялата на Брад и Анджелина: Това е карма! (Вижте коментара й)

Дженифър Анистън за раздялата на Брад и Анджелина: Това е карма! (Вижте коментара й)
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън не крие, че се чувства доволна от новината за развода на Бранджелина

Дженифър Анистън е категорична, че случващото се между Брад и Анджелина е карма

Дженифър Анистън коментира раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли. Съвсем естествено, реакцията на бившата съпруга на Брад беше сред най-очакваните неща, предвид факта, че той я заряза преди 12 години именно заради колежката й. Така че никак не е чудно, че пред приятели Джен изкоментирала, че се чувства доволна от случващото се. „Това е карма“, убедена е сладураната, предават от Daily Mail.

Дженифър Анистън е доволна от раздялата на Брад Пит и Анделина Джоли

Дженифър Анистън е доволна от раздялата на Брад Пит и Анделина Джоли

Тя и Брад се срещнаха през 1999 година и през 2000 се ожениха на романтична церемония в Малибу. През 2004 година обаче в брака им се появиха сътресения, породени от общите снимки на Брад и Джоли в „Мистър и Мисис Смит“.

През януари 2005 двамата официално обявиха развода си, а Джен категорично отказваше да коментира случилото се. Едва през септември 2005 тя си позволи да говори за драмата, разкривайки, че се чувства самотна, тъжна и объркана от случилото се.

Но се справя. В същото време Анджелина не спираше да демонстрира публично идилията си с Брад, нещо, което Анистън окачестви като не особено готино поведение.

По всичко личи, че 12 години по-късно звездата от „Приятели“ все пак получава мъничко възмездие за начина, по който колежката й открадна мъжа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар