Дженифър Анистън живяла в ад с Джъстин Теру (Лъснаха срамните им семейни тайни)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън живяла в истински кошмар по време на брака си с Джъстин Теру, съсед на звездата от „Приятели” проговори

Дженифър Анистън и Джъстин Теру никак не са били идеалното семейство. Нови разкрития на близки до холивудските звезди потвърждават, че Джен живяла в кошмар, принудена от половинката си.

Съсед на двойката на име Норман Ресникау проговаря пред известна медия като твърди, че спокойно може Джъстин Теру да се сравни с Дявола.

Дженифър Анистрън тъжна и разочарована

За Дженифър разказва, че била много мила и очарователна съседка, която изобщо не приличала на звезда. С нея често си споделяли по комшийски и Анистън му разкрила, че е много нещастна дето Джъстин я принуждава да живее с него в „отвратителния му панелен мезонет”, предават от blitz.bg.

Който се намирал в блок в Ню Йорк където жилище имал въпросния съсед. Джен често плачела и се оплаквала от ужасното държание на съпруга си. Който проявявал лошия си характер не само към нея, но и към всички живущи с него съседи.

Норман разкрива, че Анистън кръстила кученцето си на него. С което си навлякла гнева на Теру. Говори се, че актьорът бил във война с цялата сграда. Където бил въпросният апартамент.

Ресникау обяснява, че на комшиите им било дотегнало от Джъстин и били наясно, че Джен ненавижда апартамента му. Той разкрива, че й предложил да я свърже с адвокати, които да я отърват от тираничния й съпруг.

Норман в момента води съдебни дела с вече бившия съпруг на Дженифър защото Теру бил немарлив стопанин и с незаинтересоваността си нанесъл щети на съседните жилища. Като например не го интересувало, че от неговия апартамент тече по тавана на долния. Където живее въпросния господин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар