Джена удари в земята Десислава с пищни форми (Вижте новия й силикон)

Гласувайте за статията

Джена напълни пазвата с нов силикон, певицата задмина и Десислава с гръдна обиколка

Джена се фука с нов силикон. Фолкаджийката наду пазва по-голяма от тази на Десислава. Стана певицата с най-внушителен бюст сред колежките си от фолка.

Снимки: Фейсбук

От началото на певческата си кариера изпълнителката от Разградско бе плоска като дъска отпред. Но след като понатрупа пари и слава веднага си сложи силиконови импланти.

Но след като роди бебето гърдите й се спихнаха  и на Джена се наложи отново да легне под скалпела. Новият й силикон обаче е с впечатляващи размери. Гръдната й обиколка удря 111 см. С каквато нито една от фолк звездите не може да се похвали.

Снимки: Фейсбук

Преди години рекорд за най-голям бюст държеше Преслава с 105 см гръдна обиколка. Но за разлика от гърдите на колежките й нейните бяха напълно естествени. Тя обаче се оперира в Германия и ги намали защото страдаше от постоянни болки в гърба заради размера им.

Десислава също намали размера на гръдната си обиколка преди време. Тя се зарече да няма голям бюст никога повече.

Джена обаче е на друго мнение и не се срамува от новата си придобивка. Напротив, скоро на свое участие тя се появи с минижуп и огромно деколте С което прикова погледите на присъстващите.

Снимки: Фейсбук

Почерпените мъже, че даже и жените се надпреварваха кой да се снима с разголената фолкаджийка.

Но Джена както винаги бе следена от съпруга си Нако Стоев и не откликна на феновете. Той я държеше под око, а и тя като съвестна съпруга не си позволи волности. Макар огромните й бомби да бяха извадени на показ, предават от hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар