Джена с романтичен рожден ден на брега на морето (Вижте как я изненада Наско Стоев)

Гласувайте за статията

Джена получи романтична изненада от любимия си по случай личния си празник

Топ звездата Джена отпразнува много емоционален рожден ден. Нейният любим Атанас Стоев-младши направи така, че певицата да се чувства на седмото небе през целия ден. А от техни приятели разбираме, че Наско често правел подобни изненади на любимата си.

Този път Джена решила да празнува в тесен семеен и приятелски кръг. Тя никога не е използвала рождения си ден за реклама и за пореден път не публикува снимки в социалните мрежи, а любопитните останаха с пръст в уста и не разбраха по какъв начин е празнувала певицата. Единствено наш репортер се докопа до пикантна информация, поднесена ни от нейна приятелка, присъствала на празника на изпълнителката на „Да видя какво е“.

Джена

Снимка: Блиц

Любимият мъж на Джена решил да организира вечеря в ресторант, който се намира буквално над морската вода край брега.

Събрал най-верните й приятели, взели и малкия им син и си спретнали незабравима вечер в под шумоленето на Черно море.

На 3 юли влюбените гълъбчета има и друг повод за празник – годишнина от сватбата. Вече три години са семейство, а Джена изрази любовта си с емоционален статус в социалната мрежа: „Честита #3 годишнина любов моя!

Искам цял живот ти да ме обичаш! Искам цял живот да заспивам и да се будя до теб! Искам да помоля Бог да пази тази обич, защото ти и малкото ни бебче сте моето ВСИЧКО“.

Наско на свой ред й отговори с обща снимка, над която написа: „Обичам го това момиче, то ми показа какво е да си обичан и да бъдеш готов на всичко за чистата любов“. Самата Джена си направи също подарък по случай празника – последната й песен „Горкото момиче“, която за часове се превърна в един от хитовете на лятото, предават от show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар