Джена с приказна коледна украса (Вижте как звездите се подготвят за празника)

Джена и Наско Стоев нямат търпение да посрещнат най-топлия семеен празник, първи показаха коледната си елха

Джена и Наско Стоеви за първи път ще посрещнат Коледа като младо семейство. Те първи сред фолк звездите показаха красивата си коледна елха. Която озари с блясъка си семейното им огнище.

Елхата на Джена и Наско Стоеви
Елхата на Джена и Наско Стоеви

Коледно настроение е обзело музикантската фамилия. Джена пожела на феновете си да споделят радостта им от наближаващите празници. Певицата и Малкия Канар ще стават родители на малко момченце. Което няма съмнение, че по традиция ще нарекат с красивото българско име Атанас. И на дядото и на таткото. Фамилията ще се сдобие с наследник. Което допълнително сгрява семейството в дните преди Коледа.

Преслава и нейната сестра Ивелина Колева също показаха коледната си елха. Двете певици пожелаха на почитателите си много усмивки и настроение през задаващите се празници.

Преслава и Ивелина
Преслава и Ивелина

Певицата на народа Ивана не изостава от своите колежки. Тя сподели, че отвсякъде й мирише на Коледа. Което навява чувството за уют, любов и топлина. Като ги пожела в ударна доза на всичките си фенове.

Ивана
Ивана

Фолк изпълнителката Валя се снима пред Коледна елха и пожела на почитателите си да имат повече коледно настроение.

Валя
Валя

За Веско Маринов Коледата и Рождество Христово са най-скъпите празници, предават от електронното издание lifestyle.bg. Изпълнителят на „Горчиво вино” не се похвали с коледна украса. Но пък за своите почитатели той е подготвил четири концерта в различни краища на България. С които смята, че ще допринесе за празнично настроение и много топлина в душите на хората. Които не спират да му засвидетелстват любовта си.%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.