Джена се пусна натурална по участия (Певицата загърби разкрасителните процедури)

Гласувайте за статията

Джена се пусна без грим по участия

Джена загърби разкрасителните процедури. Вярна на мотото, че естествената красота е най-привлекателна за окото, изпълнителката се появи с видимо променен външен вид, показват последните й снимки.

Чаровната звезда демонстрира супер фигура и нежни черти на лицето. Джена показа, че изглежда феноменално и е в много добра форма при това, дори и след раждането на сина си — Атанас Стоев — младши.

Певицата обаче напоследък предпочита да не се показва с тежък грим или да се подлага на сложни разкрасителни процедури. Новите й снимки подсказват, че младата майка май е махнала и силиконовите импланти, които носеше преди години.

Вместо това, изпълнителката спортува активно, храни се здравословно и се старае да прекарва колкото се може повече време на чист въздух. В резултат на това изглежда не само подмладена, но и по-щастлива от всякога.

Дори на последните си участия Джена не носи почти никакъв грим или той е минимален. Но пък изглежда наистина добре. Феновете й са очаровани от решението й да стои далеч от професионалните гримове, както и да се показва с няколко тона макиаж по лицето.

„Изглеждаш като момиченце“, „Страхотна си“, „Супер си“, „Евала“, „Наистина изглеждаш много добре“, коментират възторжени почитатели на изпълнителката. Много от тях са на мнение, че Джена трябва да зареже тежкия грим дори и в клиповете си.

Джена се пуска без грим вече и по участия сн. Инстаграм

Джена се пуска без грим вече и по участия сн. Инстаграм

Иначе певицата в момента се наслаждава на семейна идилия и по всичко изглежда, че е открила идеалния баланс между работата и семейството си. Изпълнителката засега не планира второ бебе, тъй като изчаква синът й да поотрасне поне още малко. Въпреки това почитателите й не пропускат повод да й пожелаят поне още един дребосък в семейството. А други се надяват да не бърза много, тъй като отсъствието й от сцената за толкова дълго време би било разочароващо за тях…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар