Джена се поти във фитнес месец след секциото (Вижте как се подлага на риск)

Гласувайте за статията

Джена стана поредната жертва на суетата.

От няколко дни Джена се фука със снимки от фитнеса, на които е видимо поизпотена и изтощена. Тя сподели на своите фенове, че докато нейните мъже спят, за нея е време за тренировка. След два дни последва нова снимка от залата, както и нова порция въпросителни, които заваляха към певицата.

Джена роди първородния си син Атанас на 24 март. Това значи, че е минал само месец и половина от раждането. Певицата бе запитана по какъв начин е раждала и дали не й е прекалено рано за тренировки. Тя сподели, че бебето е дошло на бял свят със секцио.

И за това дали е рано за тренировки изтъкна, че е много важно как е направена операцията. Певицата дори влезе в задочен спор с една жена. Тя изрази позицията си, че у нас е крайно време да променил мисленето си, защото жените не полагат никакви грижи за себе си, а трябва да бъдат перфектни, дори и скоро след раждането.

Отговорът на Джена породи изумление в куп родилки, които коментираха фотосите й от фитнеса. Както и да е направено, цезеровото сечение си е операция с разрез. След него се препоръчва шест месеца да се избягва натоварване, за не се отворят шевовете и да настъпят неприятни усложнения. И трябва да минат поне три месеца преди да бъдат разрешени леки тренировки.

Джена, обаче, не успя да дочака и два след раждането и яхна фитнес уредите. Подобен мерак би й струвал доста скъпо. Разбира се, няма лошо да иска час по-скоро да влезе в топ форма. Но е много неразумно да го прави с риск за здравето си. Именно това е мнението и на феновете й, които я съветват да се вразуми преди да е станало късно.

Певицата явно няма намерение да се вслушва в съветите на когото и да било. Напоследък тя все повече проявява характер и дори мъжът й не може да излезе на глава с нея. Интересно какво мисли лекарят на Джена за спортния й ентусиазъм с пресни шевове на корема! Разбира се, не изключване и възможността тренировките да са умела симулация…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар