Джена разкри: Раждах секцио без упойка (Още признания)

Гласувайте за статията

Джена сподели, че е раждала без упойка

Фолк певицата Джена сподели, че й се наложило да ражда без упойка, тъй като не я хванала от нерви. Изпълнителката разказа за екстремното си раждане пред Венета Райкова в „Папараци“.

„От нерви местната упойка просто не ме хвана. Толкова бях стресирана, че усетих как ми изтръпнаха само краката, но от там нагоре чувствам всичко. И когато започнаха със скалпела да ме оперират, за да извадят бебо, извиках. Всъщност тогава разбраха, че не ме е хванала, наложи се да ме упоят с пълна упойка и веднага да извадят бебо, защото не беше добре и за него. И така раждах“, спомня си певицата.

Наско пък бил пред родилното и когато чул писъка на жена си изстинал от ужас. „Намерих една сестра и я попитах „Джена ли изпищя така? Тя ме успокои, че жена ми още я подготвят, едва после разбрах какво е станало вътре. На мен нищо не ми е, все едно какво ще стане с мен. Но ако нещо се беше случило с нея…“, със страх си спомня той.

За щастие и на двамата, всичко минава без инциденти, като Джена е безкрайно благодарна, че екипът толкова умело се справя със ситуацията. Певицата пази спомена и за бременността си. „Аз съм вегетарианец и не ям месо по принцип. Но още от първите дни, когато забременях ми се ядеше агнешко и ми си пееше фанта. А това са любимите храни на Наки. И отиваме в Пампорово при наши приятели на чеверме и когато Наско ме видя какво ям и пия, каза само „Ясна си ми! Това е само бебче!“, споделя със смях изпълнителката.

Джена раждала без упойка сн. Би Ти Ви / Папараци

Джена раждала без упойка сн. Би Ти Ви / Папараци

Тя е категорична, че не обича газирано и не яде месо, но в онези моменти много й се ядяло. „Просто заради бебето проядох месо. Така разбрахме, че съм бременна“, каза още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар