Джена пълнее ударно след раждането (Певицата не спира да се тъпче с боклуци – Фото)

Гласувайте за статията

Джена шишкавее ударно, певицата не е в превъзходна форма след раждането, но не спира да се тъпче

В голяма заблуда са феновете на Джена. Фолкаджийката, която скоро се върна на сцената е поотслабнала малко. Но задните й части са мощни повече от колкото трябва. И май няма никакъв шанс да извае задницата си като барабанче. С каквото се хвалят повечето й колежки.

Джена и Наско Стоев били засечени в столичен мол. Семейната двойка се озовала на етажа с заведенията за бързо хранене. Изгладняла певицата се впуснала към сръбската скара. Но поради късния час сочните мръвки били свършили.

Малкия Канар й предложил да похапнат суши. Но Джена категорично отхвърлила с мотив, че не й се яде с клечки и го помъкнала към заведението, в което се предлагат сандвичи с продукти по избор, предават от електронното издание hotarena.net.

Пайнерката и Атанаса Стоев –младши си поръчали от най-големите франзели, натъпкани с мазни колбаси, сирена и всякакви сосове. Огладнелите съпрузи седнали на маса и се нахвърлили на храната. Особено Джена, която за нула време погълнала огромния сандвич. Докато на съпруга й му трябвало доста повече време да се справи с яденето.

На присъстващите направило впечатление, че дупето на певицата е много внушително. Тя го била натъпкала в светли панталони. Които го правели да изглежда още по огромно.

По време на якото лапане Джена изглеждала депресирана. Дали пък не е страдала, че точно тази вечер е големия пайнерски концерт във Варна? А тя не получила покана да пее със звездите на компанията.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар