Джена проговори за второто бебе (Певицата разкри плановете си за нов наследник)

Гласувайте за статията

Джена проговори за второто бебе, има ли планове за нов наследник

Фолк певицата Джена има син на две години и половина, а напоследък се заговори, че отново може да е бременна. Само преди ден певицата показа уникално тяло на плажа, с което развенча слуховете, че е в благословено очакване на втори наследник.

На въпроси на феновете, дали не смята да си подари скоро още един дребосък, изпълнителката поне засега отговаря с усмивка и лаконичен отказ. Звездата няма никакво намерение да ражда, а причината за това е твърде натоварената й програма.

Заради многобройните участия в страната и чужбина, изпълнителката буквално краде свободно време за себе си и семейството си. Отдъхва на плаж между участия в морските клубове, а в същото време се старае да бъде пълноценна съпруга и майка.

Фолк звездата признава още, че е доста заета и постоянно има ангажименти и участия, които не са свързани само с музиката. Затова и засега е оставила на заден план идеята за второ бебе.

Тя и съпругът й Атанас Стоев обожават малкия Наско и си мечтаят да имат още куп деца. Но поне засега плановете им са отложени заради многобройни ангажименти.

Съпругът на звездата, както и цялото й семейство настойчиво я убеждават да не чака прекалено бързо, а да роди второ дете, пише HotArena. Самата изпълнителка обаче не само не иска да си разваля перфектната фигура, но също така няма желание и да се оттегля от сцената, поне за още известно време.

„Искам второ дете, разбира се, Наско е по-настоятелен по тази тема. Просто при нас певиците е трудно да слезеш от сцената, после пак да се завърнеш, изморително“, откровена е по въпроса Джена.

Джена проговори за второто бебе сн. Инстаграм

Джена проговори за второто бебе сн. Инстаграм

Засега изпълнителката и любимия й са оставили темата отворена за дебати. Но певицата също е на мнение, че е добре да изчакат още малко с бебето. Поне докато Наки поотрасне, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар