Фенове: Джена, изскочиха ти паласките!

Гласувайте за статията

Напоследък изпълнителката все се дъни заради тялото си

 

Джена не спира да си носи секси парцалките от времето, когато беше далеч по-слаба.

Поради тази своя несъобразителност тя се сдоби с доста нелицеприятни определения. Особено по повод тясната й златиста рокля на едно от своите участия, изпълнителката буквално беше посрамена заради вида си.

Джена въобще не се нрави с тази рокля на публиката

Джена въобще не се нрави с тази рокля на публиката

„Що за идея е да се облече така?!”, чудят се мнозина. Явно Джена не се замисля, че може да спраска роклята си, докато се напъва по микрофона и тогава да й лъсне цялата голотия, пише kluki.bg.

Крайно време е да вземе мерки

Крайно време е да вземе мерки

Фотосите на фолкаджийката хвърлиха в бурен смях интернет потребителите, въпреки плахите опити на верните й фенове да я защитят. Четат се реплики като „Джена, изскочиха ти паласките!”, „Виж се, като наденица си!”, „Тесните тоалети и особено тези със светъл цвят не са за теб!”…и някои още по-неприятни реакции.

Напоследък Джена е понатрупала килца и често става обект на подигравки, но докато не спре с яко опънатите по себе си късчета плат, сигурно все така ще е…

Чалга фурията, която по принцип е много обичана от почитателите на този жанр, трябва да се вземе в ръце, за да не търпи негативизма, изливащ се с тонове по нейн адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар