Джена още крие бебето от свеки! (Надя Стоева вдигна ръце от снахата)

Джена още крие бебето от свеки! (Надя Стоева вдигна ръце от снахата)
1 (20%) 1 vote

Джена е станала съвсем друг човек, откакто роди!

Джена стана майка за първи път преди повече от месец, а баба Надя Стоева още не е виждала внука си. Отдавна се говори, че двете са в не особено добри отношения още от сватбата. Въпреки това, те не спират да отричат подобен сценарий. Госпожа Стоева-старши винаги е била по-разговорливата и този път пак тя разкри какво се случва в дома на Канарите след раждането на Наско-трети.

Джена роди на 24 март и вече се замисля за завръщане на сцената, но не и за това да покаже сина си на родата. Певицата следвала стриктно поверието, че бебето не трябва да се показва на никого до четиредесетия ден. По пътя на традициите, съвсем скоро на бебе Наско трябва да му се направи погача. Явно чак тогава баба Надя Стоева ще може да зърне внука си.

Свекървата на певицата сподели, че е предлагала помощта си за грижите за малкия, но Джена категорично й е отказала. Претекстът й бил, че искала само с Наско да се грижат за наследника си и да се почувстват като истинско семейство, Надя Стоева уж споделя, че уважава това тяхно решение. Видно е, обаче, че никак не й е приятно да бъде изолирана по този начин.

Стоева-старши определи снаха си като борбена и упорита.

Явно тя е вдигнала ръце от Джена, осъзнавайки че, с нея на глава не може да излезе. А слуховете за отношенията между двете създават още по-голямо напрежение в дома на Канарите и сякаш е по добре двете дами да не прекарват много време заедно, пише hotarena.net.

Джена не иска свеки близо до бебето

Джена не иска свеки близо до бебето

Наско Стоев-младши е впрегнат сериозно в грижите за сина си. Разбира се, това е за сметка на майка му, на която не й е позволено да припарва до внучето си. Джена не искала бебето да се лигави с много баби и дядовци и май-май ще отложи завръщането си на сцената, само и само да не повери малкия Наско на грижите на Надя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар