Джена отсвири колежките за сватбата си (Вижте кои са аут от събитието)

Джена отсвири колежките за сватбата си (Вижте кои са аут от събитието)
3 (60%) 2 votes

Сватбата на Джена ще мине под знака на отсъствието на голяма част от колегите й.

Дълго чаканата сватба на Джена и Атанас Стоев-младши ще се състои на 3 юли в имението на оркестър „Канарите“ в Катуница. Докато бъдещата булка още е в търсене на перфектната сватбена рокля и доизпипва детайлите около церемонията, едно е напълно ясно – тя ще мине без знакови имена от „Пайнер“. В гилдията всички са наясно, че тя не е в никак дори отношения с колежките си, особено с по-вървежните.

Сега годеницата на Наско Стоев е решила да проведе наказателна акция и да остави без покани за една от сватбите на годината имена като Преслава и Галена. Очаква се извън списъка с гости да попадне откривателя на ДженаМилко Калайджиев. Певицата надали ще промени мнението си и ще получи лични поздравления едва от няколко свои колежки.

Отдавна снахата на „Канарите“ е в обтегнати отношения с топ имената на „Пайнер“ Преслава и Галена, които в момента не говорят и помежду си. Причината е повече от ясна – нечестна конкуренция. Джена в последните години достигна пика в своята кариера и не един път бе достойна за наградата Певица на годината, но тя все отиваше в ръцете на сигурните победителки. Така изпълнителката на „Всичко знаеш“ не че намрази колежките си, но просто не ги харесва, както е прието да се казва в гилдията, пише bgdnes.bg.

Чашата на търпението на Джена преля миналата година, когато не бе включена в топ изпълнителките, които да запишат кавър на „Лале ли си, зюмбюл ли си“, а за наказание не се появи на юбилейния концерт на „Планета“. За Преслава и Галена ясно, но откривателят й Милко Калайджиев по всяка вероятност също ще остане без покана, защото Джена избягва дори да го среща в последните години.

Преслава и Галена не се разбират и помежду си, и с Джена

Преслава и Галена не се разбират и помежду си, и с Джена

Все пак пищната сватба няма да мине без лица на „Пайнер“, още повече че и „Канарите“ са част от компанията. Булката вероятно ще се забавлява в компанията на Мария, Емилия и Андреа. Любимата на Кубрат Пулев се е заканила да хване букета, за да направи пореден намек на боксьора, че им е време и на тях за сватба. Интересно дали Джена ще покани инж. Димитров или и на него е сърдита…

Джена и Наско в трескав аподготовка

Джена и Наско в трескав аподготовка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар