Виж Джена като малка! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фолк певицата се радва на любовта на феновете

 

Джена има не само недоброжелатели, а истински фенове.

За да го докаже, тя пусна снимка, направена от свои почитатели, които са издирили нейния лик от 3-годишна възраст. Малката Джена събира умилителни коментари сред тези, които я обожават като изпълнителка.

Джена на 3 годинки

Джена на 3 годинки

На фотото тя е на своя рожден ден и изглежда повече от сериозна. Спретнатият й вид я показва в съвсем друга светлина – невинна и скромна, като едно нормално дете.

Днес Джена е тотално променена. Корекциите и тоновете грим си казват думата, но това очевидно не е пречка тя да бъде любимка на мнозина, които дават мило и драго да я зърнат на живо по участия.

Феновете й я обожават не само заради визията

Феновете й я обожават не само заради визията

Напоследък срещу нея вървят злостни оплювания, провокирани от визията, с която тя шокира и успя да разочарова част от аудиторията. Критиките са заради отпуснатите й задни части и рокличките, които не скриват нищо от тях. „Защо се е изоставила така?!”, негодуват някои.

Други пък са крайно недоволни от тенденцията да се появява на различни изяви с една и съща премяна.

Ама, каквото и да се каже, нищо не може да отнеме предаността на най-върлите слушатели на нейните песни. Според мнението им текстовете на чалга дивата са далеч по-смислени от тези на известните й колежки в популярния жанр.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар