Джена и Наско с мега тузарско парти за погачата на бебето (Сладурски снимки)

Гласувайте за статията

Погачата на бебето на Джена и Наско мина по всички обичаи.

Преди дни щастливото семейство на Джена и Атанас Стоев представи своя наследник на света. Малкият Атанас-трети стана на 40 дни и по традиция му бе организирана погача. На самият ритуал присъстващ само жени, сред които и орисниците на бебето. Освен ритуалното разчупване на пита над главата на майката и сина й, празничният ден ще бъде запомнен и с много други щастливи моменти.

Самата Джена сподели, че до 40-я ден от раждането тя е пазела бебето от хорските очи. Тогава за първи път го е представила на света, а както стана ясно – дори и на най-близките си. Погачата е била съчетана с първото влизане на малкия в православен храм. Семейството е избрало църква в Пловдив, където са били в тесен кръг.

Там му е била прочетена т.нар. „Чиста молитва“. След това щастливите родители и техните роднини и приятели са са върнали в дома на Канарите в Катуница. Джена държала всичко да бъде както си му е реда. Според някои, дори се е попрестарала. Тя сподели няколко снимки, на които се виждат част от приготовленията за щастливия бебешки ден.

Певицата и семейството й определено може да си позволи някои глезотии. Виждаме специална торта, върху която има захарно бебе в люлка. Освен това не се е минало и без специални сладки, решено в синьо. Някои от тях са останали като подарък за гостите на погачата. Други са скъп спомен на родителите от първия важен ден за наследника им.

Самата Джена също е дала своя принос към отрупаната маса. Малкият е дарен със сребърна лъжица, а всички са яли в сребърни съдове, като истински кралски особи. Въобще, едно истински пиршество. Направо не искаме да си представяме какво ще бъде на кръщенето!

Щастливата майка се включи в пожеланията на орисниците и пожела на сина си да бъде здрав, щастлив и да наследи дарбата на родителите си. Джена се е отдала изцяло на майчинството и се наслаждава на всеки миг. Затова и засега идеята да се върне на сцената й е доста далечна. Също като тази да покаже Атанас-трети на своите фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар