Джена и Джино разделени заради ревност (Певицата кръшкала на милионера?)

Фолк певицата Джена кръшкала на годеника си Джино наляво и надясно, ревнивият милионер се уморил от изневерите

Джена и Джино Бианкалана са се разделили заради ревност. Българският американец не един или два пъти е хващал своята годеница в изневяра.

И ако официалната версия на Джино за тяхната раздяла е голямото разстояние, което ги дели, истината се оказва друга. Фолк фурията го раздава свободна жена и хич не й се нрави ревността на годеника й.

Джина и Джено по времето, когато бяха годеници
Папараци заснеха Джена и Джино по времето, когато бяха годеници

Джена никога няма да се върне при Джино, разказват нейните близки. По време на тяхната афера българският емигрант показал болезнена ревнивост. А фолк изпълнителката е замесена от друго тесто и й писна от постоянните скандали и ревниви сцени.

Джино преследва своята любима и непрекъснато й звъни по телефона. Иска всичко да знае, къде е, с кого е и какво прави. Джино е непоправим традиционалист и не може да преживее изневерите на бившата си половинка.

Масло в огъня наляла клюката, че Джена в края на миналата година заминала на почивка в Дубай с тайнствен господин. Ревнивият Джино научил за поредната издънка на своята годеница и се заформил луд скандал.

Джена не изтърпяла Джино да й диша във врата и тутакси му хвърлила скъпия годежен пръстен.

Запознати споделят, че Джино Бианкалана не е такъв,за какъвто се представи във ВИП Брадър и спечели зрителите. Милионерът има кофти нрав и хич не е толкова спокоен, уравновесен и справедлив. Дружка на Джена се съмнява, че американецът от български произход може да е посягал на своята годеница, но истината никога няма да се разбере.

Освен всичко друго връзката на Джена и Джино била обречена, тъй като ревнивият и избухлив годеник пречел на кариерното развитие на една от най-оборотните певици на „Пайнер“. Просто казано, може е имало чувства между тях дори до днес, но Джена се оказа неподходяща  лъжица за устата на ревнивия Джино.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.