Джена заби Джино с новата си песен: Къде беше, когато ме болеше? (Видео)

Джена заби Джино с новата си песен: Къде беше, когато ме болеше? (Видео)
5 (100%) 1 vote

Джена посвети новата си песен на бившия си годеник Джино

Джена излива чувствата си към Джино с новото си парче

Джена заби Джино с новата си песен. Само преди дни певицата пусна ново парче, озаглавено „Ти къде беше“. Което според мнозина от феновете й е насочено именно към бившия й годеник. Предвид текста на песента, нищо чудно това да е точно така.

Джена възпя Джино с новата си песен

Джена възпя Джино с новата си песен

„Ти къде беше, когато мен ме болеше“, реди пайнерката в редовете на новото си парче. Което изцяло се покрива с признанието на Джино, че двамата са се разделили именно заради факта, че той не е бил до нея, когато тя е имала най-голяма нужда от него.

„Бизнесът ми беше по-важен, бях далеч точно когато тя се нуждаеше от мен“, призна спорният милионер пред останалите съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър. Очевидно и Джена е на това мнение и не му го спестява.

Това е и причината двамата да се разделят, категоричен е Джино. Макар да не крие, че все още има чувства към нея. Самата Джена предпочита да не коментира връзката си с него. Но ако новата песен изцяло отразява емоционалното й състояние, то тя вече го е превъзмогнала. И е успяла да продължи напред.

А нищо чудно звездата да се възползва максимално от интереса, който бившият й годеник предизвика както към себе си, така и към нея. И точно сега да пусне парче, които уж да се отнася за двама им.

„От Пайнер не са глупави, знаят, че хората сега се вълнуват от връзката между Джена и Джино повече от всякога. И хоп – ето ти хит“, категорични са форумци.

Чуйте новото парче на Джена и сами преценете дали пее за Джино или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар