Джена дразни Джино с Динко Вълев (Вижте колко близка се оказа с ловеца на мигранти)

Гласувайте за статията

Джена дразни Джино с Динко Вълев

Джена предизвика за пореден път бившия си годеник с провокативна снимка. Изпълнителката се появи в компанията на Динко Вълев и съпруга си в Ямбол.

Певицата не запази добри отношения с американското си гадже Джино Бианкалана, след като развали годежа, за да се омъжи за 8 години по-младия Атанас Стоев. Изпълнителката обаче не коментираше нито обвиненията му срещу нея, нито упреците, които получи в няколко от интервютата му след сватбата.

Фолк звездата обаче намери начин да отвърне на ударите, които й нанесе бившият й, като се появи в компанията на стария му неприятел Динко Вълев. Бизнесменът от Ямбол и американския милионер никак не се харесват и то не от вчера. Докато бяха съквартиранти във „ВИП Брадър“, Динко правеше всичко, за да спечели формата. Победата на Джино му загорча, а той използва доста противоречиви средства, за да му я отмъкне под носа.

Вълев разкри, че е имал отношения с бившата на Джино — Дейна и дори твърдеше, че бизнесменът е пребивал бившата си съпруга. Това бе опровергано и от Дейна и от Джино, но скандалът въпреки това остави грозно петно в отношенията между двамата.

Драмите продължиха с нападки и след края на шоуто. В крайна сметка обаче двамата се отказаха от идеята да правят циркове и се помириха, пише „България днес“. Или поне направиха всичко, за да не се засичат пред хората.

Джена дразни Джино с  Динко Вълев сн . Инстаграм

Джена дразни Джино с Динко Вълев сн . Инстаграм

Към днешна дата обаче Джена отново провокира бившия си, като се щракна с Динко и съпругата му. Певицата посети Ямбол и обяви, че планира да снима танка на Динко в новия си клип. Бързо стана ясно, че бившия годеник на изпълнителката е приел действията й като нов удар под кръста. Мнозина мислеха, че двамата отдавна са се забравили, но явно не е съвсем така. Още повече, че Динко сам призна, че с Джена са приятели отдавна и не му пука, дали милионерът ще се побърка, че тя снима танка или автопарка му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар