Джена грее в петия месец (Снимки на бременната фолк звезда)

Джена е ослепителна в петия месец, бременността определено я разкрасява

Джена не спира да радва феновете си с участия. Бременната певица вече е в петия месец. Но блести с перфектната си фигура.

Джена грее с наедряло коремче
Джена грее с наедряло коремче

2106 година се оказа повратна за една от най-оборотните изпълнителки на „Пайнер”. Тя скъса с американския си годеник си Джино. Влюби се в наследника на „Канарите” Атанас Стоев-младши. Бързо вдигнаха сватба за чудо и приказ. А сега двамата младоженци очакват първородното си дете.

Бременността никак не е повлияла на хубавата фигура на Джена. Тя не качила нито грам в повече, от колкото е необходимо за деликатното й състояние, радват се нейните фенове. Все още не е спряла напълно с участията си вечер. Въпреки, че коремчето й вече от далеч личи.

Госпожа Стоева се мъчи да го прикрие с  по-тъмни тоалети. Но няма как. То вече издайнически напомня за мъничето, което расте в него. Но я разкрасява. По всичко личи колко е щастлива бъдещата мама.

Певицата благодари на всички свои фенове, които пълнят клубовете за да се порадват на своята любимка. Вчера пя в Бургас. А днес вечерта я очакват в пловдивска дискотека, предават от електронното издание  lifestyle.bg.

Джена и Наско Стоев очакват през пролетта да им се роди малко момченце. Което ще продължи рода на музикантската фамилия. По стара традиция и бебето ще носи името Атанас. Както се казват и таткото и дядото.

Целият род на Канарите очаква с нетърпение синът на Джена и по-малкия Канар да се появи на бял свят. Като и всичките почитатели на обичаната фолк дива.

Вижте още снимки на бременната Джена в нашата галерия!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.