Джемре от „Север-Юг“ най-после щастлива след аборта (Йойкю Карайел проговори за брака и новото бебе)

Гласувайте за статията

Джемре от „Север – Юг“ се излекува от депресията и повярва, че щастието е възможно

Актрисата Йойкю Карайел, добре позната като Джемре от „Север-Юг“ най-после откри щастието. След седем години тихо страдание, тя си върна усмивката и повярва в любовта. От миналата година чаровницата е щастливо омъжена за Джан Бономо и дори планира бебе. Това е като сбъдната мечта за звездата, която години наред отказваше да говори за личната трагедия, която я сполетя.

През 2012 година Йойкю забременява от тогавашния си приятел, но крие от всички, че е бременна. Тя дори се оттегля от киното и театъра, за да може да се посвети на детето си. За съжаление прави аборт и лекарите не успяват да спасят бебето. Последствията са изключително тежки – звездата изпада в тежка депресия, затваря се в дома си, дори зарязва гаджето си.

Повече от две години Йойкю преживява личната си трагедия далеч от очите на всички. Тя забранява да я разпитват за бебето, категорично отказва дори да се споменава темата, в каквито и да е интервюта. Едва през 2014, в няколко изключително откровени разговора с медиите, актрисата споделя най-голямата си болка. И трудностите, през които е преминала.

Звездата за дълго време губи вяра в живота и любовта, но именно киното я връща на крака и на театралната сцена. След „Север-Юг“, тя се завръща с популярния „Черни пари и любов“, където си партнира с Енгин Акюрек. Опитите на пресата да ги сватоса се провалят, а актрисата признава, че е обвързана. Голямата любов идва в лицето на Джан Бономо, с когото тя се венчава през миналата година.

Джемре от "Север - Юг" готова за деца и семейство сн. Инстаграм

Джемре от „Север – Юг“ готова за деца и семейство сн. Инстаграм

„Децата са естествено продължение на брака след сватбата. Не знам, не съм мислила много за това. Но вярвам, че ще дойдат скоро и се надявам всичко да мине благополучно“, казва пред „Hayat“ актрисата по този повод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар