Джей Ло се разделя с палат за 26 милиона, заживява с гаджето! (Вижте къде се шири дивата)

Гласувайте за статията

Латино дивата Джей Ло е обявила за продан дома си.

Ако се чудите какъв имот е достоен да бъде обитаван от звезда като Джей Ло, то отговорът е ясен! Това е пентхаус, закупен за 20 милиона долара преди три години. Намира се в старинна сграда в сърцето на Ню Йорк, изцяло реновирана през 2013г. Преди да стане собственост на певицата, в него са живели Челси Клинтън и съпруга й. А пребиваването на дивата с пищни форми в него е оскъпило цената му с цели 6.95 милиона!

Както подобава на звезда от подобна висока, Джей Ло определено си живее на широко, дори и когато не говорим за имение с двор. Пентхаусът е на два етажа с общо жилищно пространство от 6500 кв.м. Освен това притежава четири огромни тераси и 3000 кв. външна площ. Домът на дивата има и собствен фитнес и строга охрана.

Определено най-впечатляващата екстра на утра имота е вътрешния асансьор. С него се стига до просторна, слънчева стая с огромни френски прозорци. А през тях се открива спираща дъха гледка към „Медисън Скуеър гардън“. И малък поглед към битовизмите – шест бани, четири спални, кухня с мрамор, вградени уреди и шкафове и дори охладител за вино!

Всяка една от стаите се описва най-добре с една дума – простор. Също така много светлина, идваща отвсякъде. Бялото е преобладаващо, като на места има цветни акценти. Пентхаусът разполага и със своя градина на покрива на сградата, където Джей Ло, както и следващите собственици, могат спокойно да събират тен. Или пък да се забавляват на незабравимо градинско парти, пише thesun.co.uk.

Джей Ло и Алекс ще се радват на любовта си другаде

Джей Ло и Алекс ще се радват на любовта си другаде

Според американските таблиоди, след продажбата на този луксозен имот, Джей Ло ще заживее с любимия си Алекс Родригез. Все още не е ясно къде ще свият семейно гнездо. А певицата няма от какво да се притеснява, защото притежава и имение за 28 милиона в най-баровската част на Лос Анджелис – Бел Еър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар