Джей Ло отпра бедра и колене с целулит (Снимка)

Джей Ло отпра бедра и колене с целулит (Снимка)
3 (60%) 1 vote

Джей Ло се изложи, показа си целулита на папараците заради предизвикателния си тоалет

Сексапилната икона Джей Ло бе спипана да отива на делови обяд. За събиране на средства в подкрепа на кандидатурата за президент на Хилари Клинтън, пише pik.bg.Джей Ло

Звездата разкри голите си крака с предизвикателен тоалет. Та дори и част от бельото си. Но за съжаление гледката не бе впечатляваща. По скоро случайните минувачи бяха потресени от целулита, който бе натрупала с годините неостаряващата Дженифър Лопес.

Актрисата се бе стъкнала в красив тоалет. В нежен прасковен цвят. Но предизвикателната цепка на роклята разкриваше голите й крака чак до кръста. И по коленете и по бедрата на Джей Ло й личи целулита. Който за съжаление звездата не можа да скрие от бдителните папараци. И едва ли е предполагала, че издайническите целулитни следи ще станат обществено достояние. И снимката ще обиколи целия свят.

Латино кралицата както винаги бе допълнила тоалета си подходящо. Очите си бе скрила зад марковите тъмни очила на Fendi. А в ръце носеше чанта на Louis Vuitton с елемент в цвета на високите обувки Jimmy Choo.

Единствено дълбоката цепка на роклята развали цялостното впечатление от визията на Джей Ло. Оказва се, че възрастта не прощава на никого. Дори на звезди от нейната величина. За които се смята, че полагат неимоверни усилия да останат възможно най-дълго сексапилни и горещи.

Един подобен гаф и истината лъсва! А папараците са за това да дебнат от засада и да показват известните такива каквито не сме ги виждали!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар