Джей Ло с нови признания за развода с Марк Антъни: Почти умрях, когато ме заряза!

Джей Ло с нови признания за развода с Марк Антъни: Почти умрях, когато ме заряза!
5 (100%) 1 vote

Джей Ло призна, че е била съсипана от мъка след развода с Марк Антъни

Джей Ло едва не се споминала от мъка, когато Марк Антъния напуснал. Двете големи музикални звезди преживяха тежък развод, а екотът от него все още не е затихнал.

„Щях да умра след развода. Живеех в някакъв кошмар. Бях толкова отчаяна, че не вярвах, че отново ще поискам да се влюбя. Мислех, че завинаги ще остана сама“, спомня си Дженифър Лопес.

Певицата много трудно преживяла опитите на съпруга й да й отнеме децата. Двамата водели кървава битка в съда за правото на попечителство, но в крайна сметка певецът се смилил над съпругата си. Години по-късно двамата изглеждаха сякаш са на път да се съберат отново. Но неочаквано пътищата им отново се разделиха.

„Не бих си причинила втори път това“, категорична е Дженифър Лопес. Певицата допълва още, че едно от нещата, които не може да понесе, е фактът, че е трябвало да се справя с всичко сама. „Това бяха едни много мъчителни и трудни дни за мен. Беше огромно изпитание“, спомня си още латинодивата.

Утеха Джей Ло намира в обятията на Каспър Смарт, но музикантът не успява да задържи сърцето й задълго. След няколко години заедно те се разделят — той с няколко милиона по-богат, тя по-помъдряла и по-внимателна в личните си връзки.

След кратките афери с Дрейк и още няколко звезди от световния шоубизнес, Дженифър Лопес намери утеха в прегръдките на Алекс Родригес. Двамата са заедно от година, но този път латинодивата явно успя да открие любовта. От друга страна, мнозина предвиждат връзката им да се разпадне.

Джей Ло още лекува рани от раздялата с Марк Антъни

Джей Ло още лекува рани от раздялата с Марк Антъни

„Той е сухар, а тя обожава забавленията и купоните. Изобщо не си ги представям заедно“, коментират фенове на латинодивата. Двамата обаче успяха да преодолеят едни от най-големите скандали. И по всичко изглежда, че продължават да устояват на всички слухове за раздяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар