Джей Ло и Бен Афлек вече не се крият! (Вижте как се целуват публично – Снимки)

Гласувайте за статията

Джей Ло и Бен Афлек вече нямат намерение да крият любовта си

Най-прясната двойка на холивудския небосклон вече няма намерение да се спотайва и открито демонстрира любовта си. За Джей Ло и Бен Афлек наистина дойдоха по-добри времена. Двамата възобновиха отношенията си, а те не са никак нови. Повече от седемнайсет години влюбените живяха далеч един от друг, при това обвързани сериозно с други партньори. Настоящето обаче е по-красиво отвсякога, защото любовта им процъфтява.

Бен Афлек и Джей Ло не могат да се откъснат един от друг

Бен Афлек и Джей Ло не могат да се откъснат един от друг
Снимка: blitz.bg

Папараци успяха да заснемат една от срещите им в ресторант. Според запознати Джей Ло и Бен Афлек са отишли в Малибу, за да празнуват рождения ден на сестрата на певицата. Целият ресторант е станал свидетел на това как двамата демонстрират чувствата си и не спират да се прегръщат и целуват. Както можете сами да се убедите, ситуацията е повече от гореща. Защо и как така бързо се стигна дотук, никой не знае. Доскоро светът очакваше Лопес да се събере с бившето с гадже – Алекс Родригес.

Любовта им се възроди с пълна сила

Любовта им се възроди с пълна сила
Снимка: blitz.bg

Съвсем ненадейно обаче тя скочи директно в прегръдките на още по-бившия си годеник отпреди години. Децата ѝ от брака с Марк Антъни явно нямат никакви проблеми с факта, че майка им си има ново гадже. Макс и Емме също са присъствали на събитието и са добре запознати с всичко, случило се на купона. Целувките, прегръдките и нестихващата интимност между двамата е повече от очевидна. Както се казва, имали са да наваксват.

 

Двамата вече не се крият

Двамата вече не се крият
Снимка: blitz.bg

Така, докато Алекс Родригес все още ближе рани у дома, вечната годеница Дженифър вече е във вихъра на нова любов. Пресните чувства, макар и пробудили се отново след седемнайсет години, не спират да изумяват аудиторията. Папарашкият удар безспорно е великолепен. Афлек и Джей Ло нямат спиране, коментира темата и blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар