Джей Ло изтри Алекс Родригес от живота си (Певицата прочисти профилите си от общите им снимки)

Джей Ло изтри Алекс Родригес от живота си (Певицата прочисти профилите си от общите им снимки)
4 (80%) 1 vote

Джей Ло тотално отсвири Алекс Родригес от живота си

Певицата се носи на крилете на любовта. Сериозна заявка за перфектно ново начало с Бен Афлек са последните ѝ изяви в социалните мрежи. Съвсем в духа на огнения си темперамент Джей Ло вече не следва бившия си годеник, с когото така и не стигнаха до брак. Алекс Родригес вече заема мястото, което заслужава – далеч в миналото. Не само това обаче му се наложи да преживее. Бившата му любима тотално пощуря и изтри всичките им общи снимки в профилите си.

Джей Ло тотално изтри Алекс от живота си

Джей Ло тотално изтри Алекс от живота си
Снимка: инстаграм

Лопес никак не си поплюва, стана ясно за кой ли път. Не само Алекс бе на мушка в страниците ѝ. Снимките, на които позират заедно и с децата му, също излетяха в кошчето. Така Джей Ло даде ясно да се разбере, че не желае повече всички те да присъстват в живота ѝ. На практика общото ѝ минало с Родригес е окончателно заличено и от собствените ѝ профили става ясно, че той сякаш никога не е съществувал. Камо ли да е бил неин любим.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Каква е причината певицата да вземе толкова драстични мерки, засега не е известно. Дали някогашният ѝ годеник някак е сгазил лука, поне за момента няма как да знаем. Факт е обаче, че Бен Афлек сериозно ѝ повлия. Джей Ло не само предприе неочакван ход, като скочи в обятията му. Тя тотално се отрече от миналото си. Изненадващите им отношения наистина дойдоха в повече на Алекс и може би далеч от любопитните погледи остава нещо, което той е направил спрямо двамата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Така или иначе към днешна дата Родригес не съществува в профилите на бившата си. Общите им снимки са безвъзвратно изтрити. Стоят обаче кадрите ѝ с Марк Антъни, пише още tialoto.bg. За разлика от нея обаче, самият Алекс все още пази спомените им заедно. От прегледа на страницата му в инстаграм личи, че сантиментът му към Лопес още е жив, поне що се отнася до фотосите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар