Джей Ло в див скандал с Риана (Открадна любовта на живота й)

Гласувайте за статията

Риана е повече от сърдита на Джей Ло — готова е да я убие

Риана и Джей Ло са в невиждан скандал. Двете диви са се хванали за косите, а мениджърските им екипи от няколко дни правят и невъзможното, за да ги държат далеч една от друга. Причината за мелето, което може да избухне, ако се видят, е фактът, че барбадоската дива е влюбена в рапъра Дрейк от години. И прави всичко, за да го задържи  при себе си. Джей Ло от друга страна, преди няколко седмици се срещнала с него на парти и на бърза ръка го забила.

И докато бившия й съпруг Марк Антъни е готов да се разведе с Шанън де Лима, само и само да върне бившата си съпруга, тя изглежда не е особено склонна да се откаже от младите гаджета.

И по всичко изглежда, че Дженифър Лопес и рапъра Дрейк са нещо повече от професионални сътрудници!

47-годишната латино дивата преди ден използва профила си в Инстаграм, за да сподели селфи с Дрейк, която събра повече от 700 000 лайка. И предизвика множество спекулации за връзката им. Масло в огъня наля и текста под снимката, защото Джей Ло пише за Дрейк „Обичам те“!

Според различни източници, Дженифър и Дрейк прекарват все повече време заедно. А източник на сайта TMZ твърди, че „въпреки че между тях все още нищо не се е случило, въпрос на време е тази връзка да стане романтична.“

Съвсем скоро Джей Ло прекрати 5-годишната си връзка с танцьора Каспър Смарт. Спекулациите гласяха, че причина за това е Марк Антъни. Любопитно обаче е, че само два месеца по-късно и Дрейк сложи край на бурната си многогодишна връзка с Риана.

Джей Ло отмъкна гаджето на Риана

Джей Ло отмъкна гаджето на Риана

С оглед на това, че в Холивуд няма тайни, скандалът е неизбежен. Още повече, че Риана направо откачила, когато разбрала коя й е отмъкнала гаджето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар