Джей Ло гушва 250 милиона при изневяра, Брад Пит губи децата (Най-жестоките споразумения на звездите)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес се е уредила с впечатляващо предбрачно споразумение

В синхрон с предпазливостта дори и в брака Дженифър Лопес е включила стряскаща клауза в предбрачния си договор. Така, ако нейният любим – Алекс Родригес, ѝ изневери, тя ще се събуди доста по-богата. Цели двеста и петдесет милиона долара очакват певицата, ако съпругът ѝ има неблагоразумието да кръшне. Цената на изневярата безспорно е солидна. Както може да се очаква, Родригес никак не е очарован от подобно стечение на договорката между двамата. Говори се, че скандалите помежду им зачестяват и в крайна сметка караниците винаги стигат до прословутото предбрачно споразумение.

Въпреки че пандемията отложи плановете им за сватба, вероятно една от причините за отмяната са и баснословните 250 милиона долара. Самата Дженифър Лопес заплашва да зареже Родригес, ако той не се съгласи да подпише. „Договорът силно нарани Алекс. Напоследък двамата се отдалечиха един от друг, а когато са заедно, постоянно се карат“, цитира източник, близък до двойката, reporter.mk. Какво ще се случи в бъдеще, засега остава да гадаем.

Но е факт, че голяма част от звездите са се оборудвали с необичайно жестоки предварителни споразумения. Клаузите за изневяра са особено предпочитани. Анджелина Джоли пък печели първото място по жестокост в предбрачния си договор с Брад Пит. Така например, ако актьорът ѝ изневери, автоматично губи попечителството над децата им. Хитро, нали?

Далеч по-скромни в „печалбата“ си са Катрин Зита-Джоунс и Денис Ричардс. Ако Майкъл Дъглас посмее да кръшка, съпругата му гушва 5 милиона долара. Само с милион по-малко ще се облагодетелства Ричардс, ако се докаже, че Чарли Шийн мачка чаршафите с друга жена. Хитруша се оказва и Бионсе – в случай на развод тя получава по 5 милиона долара за всяко родено дете на година. Независимо че засега между нея и мъжа ѝ нещата изглеждат нормално, може да се каче, че вече е напред с 15 млн. на година.

Дженифър Лопес излезе голяма хитруша

Дженифър Лопес излезе голяма хитруша
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар