Джеймс Мидълтън подлуди англичанките (Снимки на новия секссимвол)

Джеймс Мидълтън подлуди англичанките (Снимки на новия секссимвол)
5 (100%) 1 vote

Джеймс Мидълтън се оказа най-желаният ерген на Острова

Джеймс Мидълтън успя да засенчи както херцогинята на Кеймбридж, така и другата си сестра – сексапилната Пипа

Джеймс Мидълтън е новият секссимвол на англичанките! Братът на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън се оказа най-желаният ерген на Острова след като англичанките го определиха като най-красивият мъж в Кралството. Оказа се, че на кръщенето на принцеса Шарлот всички погледи бяха приковани не в кралското бебе, не в родителите му, не дори и в сексапилната сестра на Кейт – Пипа. А в 28-годишният Джеймс, който е най-малкият в семейството.

Джеймс Мидълтън е новият английски секксимвол

Джеймс Мидълтън е новият английски секксимвол

Местните вече са луди по младия мъж и добре оформената му брада, която следва изцяло тенденциите в лъмбъросексуалната мода. Освен, че изглежда доста добре, младият мъж притежава и собствен, успешен при това бизнес. Мидълтън-младши притежава фирма за производство на сладкарски изделия като изпълнява поръчки за световно известни марки и фирми като Виктовия Сикрет, Карл Лагерфелд и Ралф Лоурън.

Когато не е в някой от цеховете си, Джеймс обича да се забавлява като фучи из лондонските улици с мощния си сребрист Ягуар. Или пък просто разхожда четирите си кучета. Любопитното е, че малкият брат на Кейт и Пипа не е завършил университет като едвам е изкарал първи курс. тъй като страда от дислексия. Която силно затруднявала обучението му.

В момента той е сред най-активните членове на организации за борба с болестта, макар сам да признава, че никога не е съжалявал, че страда от нея, тъй като тя му помагала да види нещата по различен начин.

За съжаление на новоизлюпените си почитателки обаче Джеймс Мидълтън си има сериозна приятелка, с която ходи на всички светски събития. Това е ТВ водещата Дона Еър, която е със седем години по-голяма от него и има син на 11 години от предишна връзка.

Двамата са заедно от 2013 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар