Джеймс Мидълтън глези годеницата си с почивка на Сейнт Бартс (Вижте колко са влюбени – Снимки)

Гласувайте за статията

Братът на Кейт Мидълтън и годеницата му изживяват най-сладките си моменти, забавляват се по бански на луксозна почивка

Джеймс Мидълтън носи на ръце годеницата си. 32-годишният брат на херцогинята на Кеймбридж я заведе на луксозна почивка на острова на милиардерите. Влюбените гълъбчета са се усамотили на Сейнт Бартс където хотел има съпруга на Пипа – богаташа Джеймс Матюс.

Джеймс и чаровната му половинка, изящната французойка Ализе Тевене, която е по-малка от годеника си с три години бяха спипани от папараците на плажа по бански. Бъдещите съпрузи изобщо не се крият от камерите на фотографите, а те с удоволствие ги снимат.

Снимки: Легион медия

Двойката не се притеснява, че снимките им ще се появят в пресата защото наистина има какво да покажат. Братът на Кейт и Пипа демонстрира мускули в къси панталони, а неговата изгора Ализе е зашеметяваща в ефектните си червения бикини с нежната си визия.

Влюбените не се колебаят да демонстрират чувствата си – използват топлото време за слънчеви бани и къпане в морето и разходки по плажа.

Господин Мидълтън е последният от трите деца на Карол и Майкъл, който все още не е минал пред олтара. Но и това много скоро ще се случи.

Годежът на брата на херцогинята стана известен миналата есен. Влюбените го обявиха публично, а един завиден ерген в кралството  премина в отбора на обвързаните, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар