Джейля от „Малки тайни“: Бях жертва на домашно насилие!

Джейля от „Малки тайни“: Бях жертва на домашно насилие!
5 (100%) 1 vote

Звездата Джейля от „Малки тайни“ споделя, че е била жертва на тормоз

Гонджа Вуслатери е достатъчно популярна у нас от сериала „Малки тайни“, но отскоро ще я видим и в нова роля — на Шуле от „Майка“. Красавицата влиза в кожата на жена преживяла физическо насилие. И споделя, че самата тя е била обект на такова.

„Трудно е да се повярва, но в действителност познавам отблизо проблемите на героинята си. Много е трудно да избягаш от чувствата си, дори когато човекът срещу теб е някой, който е извършил подобно нещо“, разкрива актрисата.

В личния си живот красавицата също е преживяла подобна трагедия. Но сега е щастлива и доволна. След успеха й в ролята на Джейла от „Малки тайни“ Гонджа посвети на киното за доста време. Актрисата участва и в редица театрални постановки, преди да реши да се отдаде на заслужена ваканция с новата си любов. Отскоро тя има щастлива връзка в лицето на Едип Ертоган. Двамата дори се венчаха през 2016 година и са щастливи заедно и до днес.

Дъщеря на офицер, Гонджа прекарва първите си години в Адана. По-късно семейството се връща да живее в Бурса, където тя открива любовта си към театъра. Родителите й не били очаровани от идеята й да стане актриса, но я подкрепили. И от сърце се радват на успехите й. В личен план актрисата има няколко неуспешни връзки, за които избягва да говори. Единствено за съпруга си говори с охота. „Той ме разбира, подкрепя и насърчава. Щастлива съм, че успях да срещна човек като него“.

Джейля от "Малки тайни" преживяла домашно насилие

Джейля от „Малки тайни“ преживяла домашно насилие

Макар да избягва да говори за личния си живот, тя не крие, че е била жертва на домашно насилие. Именно собствените й преживявания подтикват продуцентите да я поканят за ролята на Шуле в сериала. А тя се справи с това предизвикателство блестящо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар