Джейда Атеш от „Огледален свят“ – най-нежеланата булка (Всичко за драматичната й любов)

Гласувайте за статията

Джейда Атеш от „Огледален свят“ преживя истинска драма в любовта

Любовта носи сълзи за Джейда Атеш и то не само в „Огледален свят“, но и в живота. Красивата блондинка, позната още като Ханде от сериала и Лейля от „Мечтатели“ измина дълъг път, докато успее да спечели щастието си.

Звездата се влюбва в наследника на многомилионна империя Бура Топлусой, а той пощурява по нея. Двамата се сгодяват, но за всеобща изненада родителите на младоженеца въобще не одобряват снахата.

Нейните роднини също не са очаровани от сватовете и настъпва истинска роднинска драма. Семейството на Бура го лишава от финансова подкрепа, за да го принуди да зареже годеницата си, а Джейда е отчаяна, че той може наистина да избере парите пред нея.

Младежът обаче изненадва и любимата си и родителите си.

Оставен без пари, той заминава за Америка, където се откъсва изцяло от бизнеса на родителите си. Там Топлусой създава собствена компания и благодарение на опита си, бързо успява да натрупа състояние и да стане абсолютно независим от семейството си. Екранната Ханде също не стои със скръстени ръце. Актрисата се впуска в модния бизнес и приема ангажимент след ангажимент, само и само да не е в тежест на любимия си, а и да му е подкрепа.

В крайна сметка успява да си уреди договори с американски модни брандове и също заминава за САЩ, където двамата се събират. Сватбата е на 12 октомври миналата година, в Маями. Изненадващо, на партито е поканена и екранната й съперница Хазал Кая. Двете актриси обаче се разбират доста добре в живота. Заради което и Джейда по-късно е поканена на сватбата на колежката си от сериала.

Джейда Атеш все пак откри любовта сн. Инстаграм

Джейда Атеш все пак откри любовта сн. Инстаграм

Родителите на Бура отказват да присъстват на церемонията, но в крайна сметка всичко се нарежда. След няколко месеца те са принудени да приемат брака на влюбените. А съпрузите наскоро обявиха, че това лято ще правят втора сватба. Този път в Турция и то с всичките си роднини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар