Джан Яман от „Свободен дух“ се събира с Демет Йоздемир? (Вижте как й се обясни в любов)

Джан Яман от „Свободен дух“ се събира с Демет Йоздемир? (Вижте как й се обясни в любов)
2.4 (48%) 5 votes

Джан Яман от „Свободен дух“ се събира с Демет Йоздемир

Джан Яман от „Свободен дух“ се събира с Демет Йоздемир. Актьорът намекна, че е склонен да се събере с бившата си екранна партньорка, след като двамата повече от година не са заедно. В свое интервю, той сподели, че помежду им е имало химия, каквато не е споделял с нито една своя колежка

Оказва се обаче, че и за двамата е било трудно да разграничат личния от професионалния живот по онова време.

„Истината е, че на нас ни се наложи да играем влюбени доста рано. Започнахме с интимностите още около 20-я епизод на поредицата. Но химията помежду ни беше безспорна. И с нея наистина успявах да вляза в кожата на влюбен мъж максимално“, сподели още Джан Яман.

Актьорът обаче неволно уязви друга своя бивша любима – Селен Сойдер. Оказа се, че не усещал подобна химия помежду им в новия сериал, в който двамата участвали. „Не се получаваше. Просто нямаше химия между нас“, каза актьорът. Това не му попречи обаче да излиза с нея няколко месеца и да я зареже, след като снимките на сериала приключиха. А любовната им история продължи горе-долу, колкото и работата им на снимачната площадка.

Сега актьорът прави опити да се събере с Демет, която заразя заради Селен Сойдер. И актьорът дори публично я помоли да му се обади. Причината за това официално е нов сериал, но според приятелите му, тя наистина му липсва и той може да опита да я спечели отново.

Джан Яман отново се събира с Демет Йоздемир от "Свободен дух" сн. btv

Джан Яман отново се събира с Демет Йоздемир от „Свободен дух“ сн. btv

Междувременно Джан Яман се обяви за новата световна звезда на Турция. Сериалът „Свободен дух“ се радва на огромен успех в Испания, където актьорът бе поканен преди дни. Той призна, че не страда от излишна скромност и се смята за по-известен и от Къванч Татлату. „Не знам някой филм с Къванч да е имал такава популярност, каквато моят“, завърши признанието си той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар