Джан Яман от „Свободен дух” вдига сватба с бомбастична италианка (Бременна ли е Дилета Леота? – Снимки)

Джан Яман от „Свободен дух” вдига сватба с бомбастична италианка (Бременна ли е Дилета Леота? – Снимки)
3.5 (70%) 2 votes

Годеницата на актьора бременна и затова бързат със сватбата

Джан Яман от „Свободен дух” предложи брак на италианската си изгора по впечатляващ начин преди дни. А според турските таблоиди спортната журналистка Дилета Леота е бременна, като се позовават на медиите на Ботуша.

Секси журналистката е годеницата на Джан Яман
Снимка: Инстаграм

Запитан от турски журналисти дали гаджето му е бременно, Яман потвърди за годежа като сподели, че официалната церемония ще е скоро в Сицилия, а за това дали чакат дете , смеейки се многозначително каза: „Скоро всичко ще стане ясно”.

Според турските фенове на актьора информацията, че бомбастичната журналистка е бременна е истина. Иначе разбивачът на женски сърца, на който му се носи славата на женкар нямаше да бърза със сватбата.

Актьорът с годеницата си Дилета Леота
Снимка: Инстаграм

Яман предложи брак на италианската сексбомба с големи гърди Дилета по най-зрелищния начин, който може да си представите. В италианската столица в ранния следобед в небето над Рим започна да кръжи самолет, който развя огромен транспарант, на който бе написано: „Дилета, ще се омъжиш ли за мен?, Обичам те! Джан”.

Ето как актьорът предложи брак на италианката от самолет над Рим

Бомбастичното предложение за брак впечатли хиляди граждани на Рим, които задръстиха улиците на Вечният град с колите си, виждайки атракцията.

После се разбра, че известната атрактивна спортна журналистка е казала „Да” на турския красавец. Като самата тя го сподели в профила си в Инстаграм. А медиите в Италия издават, че годежният диамантен пръстен, с който Джан Яман й поискал ръката  се оценява на 40 хиляди евро, предават от „Труд”.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар