Джансу Дере най-накрая би Берен Саат: Аз съм най-голямата звезда на Турция!

Гласувайте за статията

Джансу Дере най-накрая разказа играта на Берен Саат

Войните между актрисите в Турция не са нещо необичайно, но когато се сблъскат Джансу Дере и Берен Саат, отзвукът е епичен. Звездата от „Завръщане“ и „Великолепния век“, най-накрая успя да натрие носа на звездната си колежка, гласят последните слухове.

Двете са във война открай време. 37-годишната красавица изгря в „Езел“, а критиците едва я бяха провъзгласили за обещаваща млада звезда, когато Берен й отмъкна приза и цялото внимание. През следващите години зеленооката изкусителка успя да измести и Туба, превръщайки се в икона за цялата си родина.

Берен Саат бе най-желана и най-скъпоплатена актриса в Турция. А с ролите си в „Пепел от рози“ и „Забранения плод“ затвърди репутацията си на най-голямата звезда на Турция. През цялото време Джансу Дере се задоволяваше с второто място, стоейки настрана.

Днес обаче нещата са различни. Екранната Съла се завърна с гръм и трясък в ефира, оставяйки най-известните си колежки да й дишат праха. В момента тя е най-известната звезда на Турция и най-скъпоплатената. За сериала „Майка“ в който Джансу в момента се снима, тя ще получи 30 000 евро на епизод.

37-годишната актриса е родена на 18 октомври 1980 година в Анкара. Признава, че като малка е мечтаела да бъде танцьорка или балерина, но се оказа твърде висока за тези професии. В крайна сметка решила да стане модел, но тъй като модния свят не й харесал, реши да стане актриса.

Джансу Дере успя да бие Берен Саат и като актриса

Джансу Дере успя да бие Берен Саат и като актриса

По време на кариерата си Джансу играе в компанията на множество популярни актьори. Досега си е партнирала с актьори като Мехмед Акиф Алакурт, Кенан Имизароглу, а освен това и с Халит Ергенч. Мнозита чакаха да я видят и в ролята на Кьосем, но Берен Саат успя да й отмъкне ролята. Заради това двете звезди влязоха в задочен сблъсък. От който Джансу излезе победителка, тъй като се уреди с друга роля и най-скъпия хонорар, плащан досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар