Джансу Дере и Енгин Акюрек в тайна афера? (Двойката заживява заедно)

Гласувайте за статията

Джансу Дере и Енгин Акюрек се събират и в живота

Горещ слух обикаля таблоидите в Турция. Джансу Дере и Енгин Акюрек са в гореща афера и дори се канят да заживеят заедно. Мълвата се появи преди дни, след като папараци спипаха актрисата пред дома на актьора в Истанбул.

Звездата от „Пепел от рози“ и колежката му от „Майка“, са изключително близки в последно време. Те неведнъж са засичани да се забавляват заедно по различни събития, а освен това и на различни инициативи. Красавицата обаче се оправдава, че двамата са близки приятели и по тази причина толкова често са заедно.

По-рано Енгин Акюрек бе забъркван в афери с колежка от сериала „Черни пари и любов“. Слуховете обаче така и не бяха оповестени. Клюки за него и Берен Саат също плъзнаха, докато снимаха „Пепел от рози“. Първоначално медиите ги сватосваха, докато Берен не се сгоди. След това пък плъзна мълвата, че двамата не се понасят. Вдигали си скандали на снимачната площадка и не си говорели.

Двамата актьори опровергаха и тези истории, заявявайки, че са много добри приятели, които се познават отдавна. Те обаче твърдо отказаха да си партнират заедно в нов проект толкова скоро, с мотива, че феновете им ще продължат да очакват от тях същите отношения, каквито имат героите им от сериала.

Що се отнася до Джансу Дере и Енгин Акюрек, смята се, че двамата може би се срещат толкова често и по друга причина. От 2012 актьорът се кани да участва в проект по романа на Орхан Памук, но досега снимките все се отлагат. Джансу не крие амбициите си след „Завръщане“ отново да изиграе адаптация по роман. Освен това актрисата все повече се налага като звезда последните години. И няма търпение да разгърне таланта си в нова роля.

Джансу Дере и Енгин Акюрек в тайна афера?

Джансу Дере и Енгин Акюрек в тайна афера?

Дали срещите между двамата са за нов филм, или наистина има любовна история помежду им, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар