Джансу Дере в гореща афера с Енгин Акюрек (Всичко за любовта им)

Джансу Дере официално влюбена в Енгин Акюрек

Гореща нова двойка се заформя в турския шоубизнес. Звездата от „Черни пари и любов“ и „Пепел от рози“ Енгин Акюрек, успя да омае една от най-красивите актриси в турските сериали — Джансу Дере.

Красавицата от години пази личния си живот в тайна, но очевидно този път е паднала в плен на актьора. Двамата са били забелязани от очевидци да се хранят един друг в сладкарница в Истанбул и било очевидно, че са луди един по друг. Двойката обаче пази в тайна връзката си. И отказва всякакви коментари относно личния си живот.

Новината предизвика огромно вълнение в социалните мрежи и сред феновете на звездите. А причините са доста любопитни. Актьорът грижливо пази личния си живот в тайна и не желае да дава никакви интервюта, относно жената до него. Преди няколко месеца той бе замесен с афера с легендарната Туба, но и двамата твърдо отрекоха да има нещо повече от професионално приятелство помежду им.

В същото време Джансу Дере премина през доста тежък период. Актрисата последно имаше връзка с продуцента Джем Йълмаз, но през 2011 година го заряза, заради неговата изневяра с най-добрата й приятелка Аху Яту. Помните я от сериала „Моят твой живот“, където играеше адвокатката Джандан.

След години неуспешни връзки, тя най-накрая откри мъжа за себе си. Вече се говори, че двамата дори живеят заедно. Джансу дори се е преместила от европейската част в анадолската част на Истанбул, където Акюрек има вила. Двойката мисли за деца, но засега няма информация Джансу да е бременна. В момента и двамата са се посветили на кариерите си, като мълчат упорито за личния си живот. Дере обаче споделя, че продължава активно да се грижи за безпризорни котки.

Джансу Дере заби звездата от "Пепел от рози"
Джансу Дере заби звездата от „Пепел от рози“

А очевидно новия й любим няма нищо против хобито й. Въпреки че вероятно част от тях се озовават и в собствения му дом.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.