Джанер Шахин от „Семейни тайни“: С Кадир нямаме нищо общо! (+Още любопитни истории около сериала)

Гласувайте за статията

Джанер Шахин от „Семейни тайни“ с любопитни подробности за сериала

Джанер Шахин се превърна в звезда с участието си в „Семейни тайни“. Младият актьор играе Кадир – синът на богат предприемач от Истанбул и собственичка на магазин за килими от Адана. Момчето не е признато от баща си като малко, но след десетилетия именно той го моли за помощ, когато другият му син умира и има нужда бъбрек.

Животът на двете семейства се преплита неумолимо, а младите хора са принудени да се изправят пред греховете на родителите си и дори да платят за тях.

За ролята на Кадир в „Семейни тайни“, Джанер Шахин признава, че му е била доста чужда. „Още докато четях сценария виждах едно сърдито момче, което отказваше да порасне. Той е буен, емоционален, нестабилен. От друга страна аз съм по-сдържан, по-разумен, по-обран. Беше ми много трудно в първите сцени. Не исках да лъжа зрителите. Но сцената, когато Кадир пребива Керим беше истинска. Съпреживях гнева му, болката му, омразата му. Най-лошото е, че докато героят ми се укроти веднага, аз не можах. И до днес побеснявам, когато си спомня тази сцена“, споделя още младият актьор.

Шахин е откровен, че сложният казус на героя му с даряването на бъбрек доста го е смутил. „На негово място, в живота не знам дали бих постъпил така. Но със сигурност нямаше да поставя като условие баща ми да се ожени за майка ми, за да спася друг живот“.

Джанер Шахин от "Семейни тайни" няма много общо с Кадир от сериала сн. Twitter

Джанер Шахин от „Семейни тайни“ няма много общо с Кадир от сериала сн. Twitter

Джанер разкрива, че в следващите епизоди в образа на неговия герой ще настъпи голяма промяна. Той ще трябва да се справя с новата ситуация в живота си по съвсем различен начин. „Гледайте, ще стане много интересно. В един момент ситуацията ще се преобърне за всички и тази промяна няма да се понесе добре от никого. Кадир се влюбва, но тази любов далеч не е щастлива за него“, издава той подробности от сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар