Джамала провокира с нуди снимки (Вижте я)

Джамала провокира с нуди снимки (Вижте я)
5 (100%) 1 vote

Джамала е участвала в провокативна фотосесия преди време

Джамала е категорична, че голите й снимки са естетически изпипани

Джамала провокира с нуди снимки. Оказа се, че победителката в тазгодишното издание на Евровизия преди време се е снимала както майка я е родила. Кадрите са част от фотосесия за популярното списание Elle, като на някои от тях певицата дори е запалила цигара, въпреки, че по принцип не пуши.

Джамала

Джамала

Тя обаче е на мнение, че една жена изгледа много шик, когато на снимки позира с цигара. Победителката в Евровизия е толкова горда от визията си, че дори е публикувала част от фотосите в социалната мрежа, изтъквайки, че е заснела фотосесията основно в името на изкуството.

Украинката е категорична, че кадрите са естетически изпипани и тя се гордее с тях. Въпреки, че са заснети миналата година, снимките едва сега добиват популярност, най-вече заради победата й на Евровизия. Която предизвика жесток международен скандал.

djamala1Много зрители обвиниха организаторите, че са дали победата на песен, носеща политическо послание, макар това по регламент да е забранено. Дори беше инициирана подписка за отнемане на титлата на певицата. По-рано днес обаче организаторите категорично отхвърлиха това искане и изтъкнаха, че Джамала си е заслужила победата, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар