Деян Донков лъсна с визия на застаряващ чичка (Актьорът не прилича на себе си – Фото)

Актьорът Деян Донков вече не прилича на себе си

В последните месеци от доскорошния секссимвол вече няма и следа. Откакто се кротна и се превърна в порядъчен мъж с жена и деца, Деян Донков е изгубил някогашния си блясък. Към днешна дата той се подвизава с незавидна визия и повече прилича на застаряващ чичка, отколкото на мъж в разцвета на силите си. Макар да е само на 48 години, актьорът сякаш се нуждае от спешен ремонт – почивка и куп спа процедури.

Деян Донков шашна с визия на чичка
Деян Донков шашна с визия на чичка
Снимка: hotarena.net

Дълбоки торбички опасват очите му, а състоянието на косата му е неочаквано – тя е съвсем побеляла. Както изглежда, Донков не се впечатлява особено от вида си и се разхожда преспокойно по софийските улици. Папараци на „Уикенд“ го излавят в една от явно обичайните му разходки из града. Тъмните очила както винаги са негова запазена марка и вероятно имат за цел да скрият безкрайно уморените му очи.

Дебело зимно яке, ръкавици и сив панталон с прекалено много джобове се вписват много добре в ноемврийския му стайлинг. Както пише hotarena.net, Деян Донков повече прилича на работник от строежите, с които сме тотално свикнали напоследък и които се възползват от последните сравнително по-топли дни. Половинката на Радина Кърджилова явно няма нищо против да мине и за строител.

По всичко личи, че някогашният секссимвол не държи особено на визията си. Покрай любовта с Радина Кърджилова и появата на децата едва ли му остава време да се погрижи за себе си. Оказва се, че днес Деян Донков е повече застаряващ чичко, отколкото добре поддържан за годините си мъж. Все пак е само на 48, а прилича на гонещ 60-те. Ако се съди по последната му поява по софийските улици, на никого не бихме пожелали подобна съдба.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.