Деян Донков кръшка на Радина с копие на бившата си! (Снимки на любовницата му)

Гласувайте за статията

Деян Донков изневерява на Радина с копие на бившата си Кристина Милева

Деян Донков изглежда още страда по манекенката

Деян Донков кръшка на Радина Кърджилова с копие на бившата си! От известно време насам се говори все по-упорито, че актьорът слага рога на майката на второто си дете. И то с истинска хубавица. Която, според запознати, прилича изумително много на бившата му половинка – манекенката Кристина Милева.

Става въпрос за актрисата Елена Петрова. Но не къдравата звезда от „Стъклен дом“. Младата колежка на Донков напоследък често оставала насаме с него в гримьорната му. Тя се е дипломирала през пролетта и според експерти била най-добрата в класа на своя професор Пламен Марков.

Деян ДонковЗа брюнетката все още не се знае нищо, освен че участва в хитовия спектакъл „Калигула”, където бързо спечелила симпатиите на звездата Деян Донков.

Визуално тя няма нищо общо с Кърджилова, но напомня предшественичката й в сърцето на Динката – моделката Кристина Милева. За разлика от Радина, Елена изглежда в цветущо здраве и идеално телосложение – няма излишни тлъстинки, но не е и кльощава като майката на втория син на Донков.

Елена е родена в Русе. Съдейки по това, че тази пролет е завършила НАТФИЗ, би трябвало да е максимум на 23 години. В родния си град е учила в професионална гимназия по туризъм, но в същото време е участвала в Студенски театър „Пирон” към Русенския университет, макар че никога не е била студентка в този ВУЗ. Снимки от тийнейджърските години на Елена показват, че е била доста по-закръглена, отколкото е в момента. Явно се е преборила с излишните килограми чак след като се е преместила в София.

Като студентка в последен курс на НАТФИЗ участва в спектакъла „Бай Балчо споменува”, който е дипломен за класа на Пламен Марков. Вероятно именно там Елена е забелязана от режисьорката на „Калигула” Диана Добрева, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар