Децата на Благой Георгиев и Христина обожават Елай (Вижте как го глезят)

Децата на Благой Георгиев и Христина обожават Елай (Вижте как го глезят)
3 (60%) 4 votes

Децата на Благой Георгиев обожават малкото си братче, натискат се да го глезят и да го возят с количката

Благой Георгиев се показа като истински добър баща. Преди няколко дни събра децата си заедно. Заведе Йоана и Давид, които са му наследници от Христина Витанова и мъничкия Елай от съпругата си Есмер в известен спа център в Русия.%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%be%d0%b9-%d0%b3%d0%b5%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d0%b8-%d0%b5%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%80

Децата на Благой Георгиев

Децата на Благой Георгиев

Въпреки, че между бившата му и Есмер съществува непримирима вражда и женска ревност децата му не могат да се нарадват на бебето Елай. Чисто по детски го обожават и се възхищават на малкото си сладко братче. Научили се да му пеят и приспивни песнички, предават от електронното издание hotnews.bg.

Дори руската съпруга на Благо не можа да остане равнодушна на невинната привързаност на децата на Благо към нейното момченце. Давид и Йоана се надпреварваха кой да го вози с бебешката количка. А гордия многодетен баща и Есмер ги напътстваха от страни да не прекатурят бебето в някое препятствие.

За очите на случайните минувачи това бе една умилителна гледка на една щастлива фамилия с трите й деца.

Въпреки поредицата от кризи, които съпътстваха известното семейство явно, че ледовете между Есмер и Благо са се разтопили. Изглежда руската шампионка по аржентинско танго му е простила всичките забежки. Защтото самата тя написа в инстаграм, че рестартират връзката си.

Е, новият старт бе след като Благой Георгиев я заведе на луксозна почивка в Дубай. После се отчете блестящо като купи моден апартамент и семейството се пренесе в новото си жилище. После заведе благоверната си в Барселона на романтично приключение.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар