Дефне и Йомер от „Любов под наем“ влюбени и в живота?

Дефне и Йомер от „Любов под наем“ влюбени и в живота?
3.82 (76.36%) 11 votes

Двойка ли са Дефне и Йомер от „Любов под наем“ или само приятели

Екранната химия между Дефне и Йомер от „Любов под наем“ се оказа толкова силна, че двете звезди често са спрягани за двойка и в живота. Актьорите Елчин Сангу и Баръш Ардуч толкова добре влизат в ролите си, че успяха да заблудят дори собствените си почитатели. След като двамата си партнират и във филмовата комедия „Време за щастие“, мълвата стана неудържима. Влюбени ли са наистина двамата актьори в живота? Ето какво споделя всеки от тях по този повод.

След като започват слуховете за връзка с Елчин Сангу, Баръш Ардуч едва не се разделя с приятелката си Гюлсе Озай. Налага се момичето да направи изявление, за да сложи край на клюките, че ревнува гаджето си от колежката му. „Много обичам Елчин. Тя е страхотна актриса и внася неповторима свежест и настроение в сериала“, твърди чаровницата.

Гаджето й също не спира да сипе суперлативи по адрес на актрисата. „Тя е забележителна жена и прекрасна актриса. Гордея се, че имам удоволствието да работя отново с нея“.

Самата Елчин Сангу доста време мълчи за личния си живот, което поражда спекулации, че май тя е тази, която е тайно влюбена в колегата си. Накрая на красавицата с черкезки корени й писва и прави официално изявление. „Обвързана съм. От 5 години имам връзка с Юнуз Йоздикен. Той е шеф на малка компания за поръчки. Двамата много се обичаме, той е искрен, забавен и прекрасен човек“, казва тя за него. И добавя „Искам да прекарам живота си с него“.

Елчин Сангу и Баръш Фардуч влюбени и в живота като Дефне и Йомер?

Елчин Сангу и Баръш Фардуч влюбени и в живота като Дефне и Йомер?

Елчин извървява дълъг път, докато сбъдне своята приказка. „Дълго време не вярвах на мъжете. Баща ми ме изостави на 2 години и от тогава просто не вярвам на никой мъж“, споделя красавицата. Явно любовта я е накарала да гледа с други очи към мъжкия пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар