Детето на Рени в болница, Борис не го поглежда (Още за скандала)

Детето на Рени в болница, Борис не го поглежда (Още за скандала)
5 (100%) 1 vote

По-малкият син на Рени Аспарух в момента се намира в инфекциозна болница.

Животът на Рени й представи поредното изпитание. След снощния епизод на „Смени жената“, в който тя участва, около личността и развода й отново се разшумя доста. Певицата сподели, че лицата на децата й са били скрити, за да няма допълнителни пререкания с бившия си мъж. А на фона на тези изказвания, близка нейна приятелка разкри поредната драма в живота й.

Ваня Червенкова избухна с гневен пост в социалните мрежи. Тя е вярна опора на Рени и я подкрепя с каквото може в трудната й мисия да отглежда сама децата си. А сега тя е още по-сложна, защото по-малкият й син Аспарух е настанен в болница. За това информира бизнес дамата, а не майката на хлапето. Явно у Ваня се е насъбрало толкова много гняв по адрес на бащата Борис Пилософ, че вече е станало невъзможно да не го излее публично.

Червенкова сподели няколко снимки от болницата.

На тях се вижда как Рени е неотлъчно до сина си, който е включен на системи. За щастие, състоянието му не е сериозно, просто се е бил обезводнил. Но болничният престой си е голям стрес за всяко хлапе. А още по-голям става от факта, че баща му така и не се е поинтересувал как е и не е дошъл да го види!

Червенкова не иска да влиза в ролята на съдница, но е наясно, че винаги най-много страдат тези, които смес създали с най-голяма любов – децата. Тя се стреми да не заема никоя страна и призовава родителите на Аспарух да загърбят егото си в името на двамата си синове, които видимо страдат, дори и когато не са в болница, пише blitz.bg.

Рени е неотлъчно до сина си

Рени е неотлъчно до сина си

Ваня допълва, че ако Борис толкова се е страхувал за децата си, е трябвало да посети Аспарух в болницата, а не да праща социални служители, които да принудят Рени да скри лицата на децата им. Все едно всички не са ги виждали… За нея това в висш пилотаж в цирка, но на много висока цена!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар