Деси Цонева с първо интервю след сватбата: Омъжих се в чужда рокля! (Още признания за тържеството)

Деси Цонева с първо интервю след сватбата: Омъжих се в чужда рокля! (Още признания за тържеството)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева е взела на заем булчинската си рокля от манекенката Глория Петкова

Деси Цонева сключи брак с любимия си Явор Стефанов на тайна церемония. Щерката на Митко Цонев сподели с приятелите си в социалната мрежа снимки от подписването, което успя да запази в тайна от медиите, че дори и от приятелите си. Пред „ШОУ“ тя проговори, само ден след значимата дата в нейния живот.

Брюнетката разкри, че сватбата е била изключително скромна като на нея са присъствали единствено тя, Явор, кумът им шеф Манчев, синът й, майка й и най-добрата й приятелка Марго. Никой друг.

Деси не се е отказала от пищното тържество, но то ще е догодина, за да не е бременна. „Сега прецених, че бременна не ми се жени втори път, няма да мога да се забавлявам както аз си знам.“, откровена е тя.

Деси Цонева сватба

Снимка: Блиц

Любопитното е, че роклята й дори не е била нейна, а взема на заем.

„Тази рокля, с която подписахме в събота, не беше моя. Тя е на моята приятелка Глория Петкова, която се ожени в нея, също бременна в шестия месец. Когато й споделих, че ще се женя, тя ми даде идеята да облека роклята. Пробвах я уж на шега и взех, че си я харесах. Иначе нямах намерение въобще да съм с булчинска рокля. Но по-добре стана така, че я сложих, тъй като това направи по-магически целият ден.“, признава булката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар