Деси Цонева спря да крие, че е бременна (Първа снимка с наедряло коремче)

Гласувайте за статията

Деси Цонева лъсна с бременно коремче, журналистката най-накрая призна за бебето

Деси Цонева, която преди известно време побесня от информацията в медиите, която разкри, че е бременна най-накрая спря да крие благата вест. Тогава тя реагира остро като каза, че й е писнало от клюки по неин адрес. Но ето, че само след двадесетина дена сама потвърди бременността си.

Снимка: lupa.bg

Репортерката на Гала се показа с наедряло коремче в личния си профил във Фейсбук. Снимката обаче видяха само нейните приятели тъй като информацията е достъпна само за тях. Щерката на Митко Цонев гордо позира с бременното си стомахче. Което не може вече да се крие.

Явно от суеверие Деси е пазила в тайна, че чака бебе от по-възрастния си приятел Явор. Изчакала е да минат първите няколко месеца, които по принцип са най-критични. И след като всичко е наред сподели голямата новина с почитателите си.

За журналистката това ще е второ дете след като роди син по време на първия си брак. Янчо Таков – младши е на девет години. За щастие сега бебето ще е момиченце и наследникът й ще си има по-малка сестричка.

За таткото обаче новороденото ще е трета дъщеря. Бизнесменът, който е издател има още две пораснали щерки. Които се разбират прекрасно с новата му любима и поддържат топли отношения с бременната Деси Цонева.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар