Деси Цонева спретна прощъпалник на дъщеря си (Вижте порасналата Бианка-Димана – Снимки)

Деси Цонева спретна прощъпалник на дъщеря си (Вижте порасналата Бианка-Димана – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Бианка-Димана проходи, малката принцеса е голяма сладурана и расте като копие на майка си

През уикенда Деси Цонева спретна прощъпалник на дъщеричката си. Порасналата Бианка-Димана направи първите си стъпки и както е по традиция бившата репортерка от „На кафе” отбеляза с ритуал важния етап от развитието на второто си дете.

Както е известно с този стар български обичай се гадае каква ще е професията на бебето в бъдеще или към какво ще се ориентира когато порасне.

Пораснала Бианка-Димана е копие на майка си

Бианка-Димана грабна черпака и е горда с избора си
Снимки: ПИК

Бианка-Димана бе затруднена в избора си на бъдещото си занимание.На специално подготвеното място на пода имаше всевъзможни предмети, поставени от майка й. Отначало момиченцето посегна към атрибути за гримиране, които бяха наречени на актьорката професия, но после вниманието му бе привлечено от детски бинокъл, който символизира астрологията.

Накрая обаче малката сладурана грабна кухненския черпак на Деси Цонева и компанията я аплодира, че ще наследи майчините си умения в кухнята. Отдавна се знае, че дъщерята на Митко Цонев има влечение към готварството и го е превърнала в любимото си хоби.

Наследничката на починалия без време журналист показва умения на шеф-готвач и своите рецепти споделя в Ютюб където има канал наречен „Приключенията на Деси”.

Така, че няма нищо чудно в това, че Бианка-Димана, която според феновете на журналистката е одрала кожата на майка си може да превърне хобито й в своя професия. Ще й помага и топ кулинарят шеф Иван Манчев, който както знаем вече е близък на семейството, предават от pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар