Деси Цонева се изгаври грозно с паметта на Митко Цонев (Вижте как удари дъното)

Деси Цонева се изгаври грозно с паметта на Митко Цонев (Вижте как удари дъното)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева за пореден път втрещи с неадекватно поведение

Деси Цонева се изгаври грозно с паметта на татко си

Деси Цонева се подигра с паметта на баща си! Дъщерята на покойния Митко Цонев за пореден път доказа, че не притежава грам усет и възпитание и по нищо не прилича на него по интелигентност. Изживяващата се като журналистка Цонева използва предстоящата панахида в памет на татко си, за да се прави на интересна в Къщата на ВИП Брадър. При това по крайно неуместен начин.

Деси Цонева се подигра с паметта на баща си във ВИП Брадър

Деси Цонева се подигра с паметта на баща си във ВИП Брадър

Пияната Деси, заедно с дружките й по чашка Жана Бергендорф и Глория, решиха да спретнат номер на Явор Бахаров като разиграят сценка, все едно са се сбили. Дотук нищо кой знае какво скандално. Тричките дори си направиха сценичен грим и в момента, в който Бахаров се появи, Жана заяви, че Цонева я е нападнала.

И тук започва трагикомедията. В един момент Деси започна да се тръшка и да крещи, че панахидата на баща й е в събота. Ни в клин, ни в ръкав с гаврата, която тя и Жана разиграваха. Дори и певицата остана изумена от действията на щерката на Митко Цонев.

Зрителите пък с право се възмутиха на поведението й. „Как не я срам, да намесва паметта на баща си по този начин. За да се прави на интересна“, втрещени са зрителите. „Да не беше влизала, като й е толкова тежко“, категорични са феновете на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар