Деси Цонева проговори за гаджето си: Беше любов от пръв поглед (+ Сгодена ли за Явор?)

Гласувайте за статията

Деси Цонева разкри истината за по-възрастния си любовник, журналистката призна, че си пада по улегнали мъже

Деси Цонева за първи път проговори и сподели истината за гаджето си Явор. В интервю тя признава че с издателя се влюбили от пръв поглед.

Щерката на Митко Цонев разказва, че се запознала с любовника си шест месеца след смъртта на баща си. Тогава с малкия си син придружили майка й на почивка в Гърция. Компанията им била непозната, но точно на тази почивка се среща с Явор.

Деси Цонева с Явор
Снимка: Блиц

С 55-годишния мъж Деси си хвърляла погледи на масата. А когато станала той я хванал за ръката и повече не я пуснал, шегува се журналистката. Запитана дали не се притеснява от голямата разлика във възрастта им тя е категорична, че младите мъже не й са интересни.

Бизнесменът е с 19 години по-голям от нея. Но не е важно на колко е половинката ти, а как се чувстваш с нея. Неслучайно хората им казват, че Явор се е подмладил покрай нея, а тя е станала по-улегнала и помъдряла на нейните 36 години.

Деси Цонева не изключва възможността да имат общо дете, но за сега това не стои на преден план. Тя отрича, че са се сгодили и с усмивка признава, че очаква да й предложи брак. При нея и Явор, с който живеят заедно са дошли и дъщерите му още от началото на връзката им. С които е станала много близка и ги чувства като приятелки. Най-интересното е, че сина й, който живее при баба си отлично се разбира с каките. Едната, от които е на 20 години, а другата е на 15, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Деси Цонева проговори за гаджето си: Беше любов от пръв поглед (+ Сгодена ли за Явор?)”

  1. zoro

    апр. 10. 2019

    kakvo li ne pravat parite zalmie za basta i ste se obarne v groba

    Reply to this comment

Добавете коментар