Деси Цонева попиля Жана Бергендорф: Ти си фалшива! (Какво ги скара?)

Гласувайте за статията

Деси Цонева успя да си навлече доста негативи от участието си във ВИП Брадър, а сега се оказва, че загуби и близка приятелка.

Неочаквано за зрителите и вероятно очаквано за продуцентите, в последните дни къщата на ВИП Брадър се тресе от жестокия скандал между Деси Цонева и Жана Бергендорф, който вместо да затихва, набира все по-голяма сили и съквартирантите се чудят в какво ще ескалира.

Всичко започна преди дни, когато двете си размениха повече от остри и доста нецензурни реплики след обявяването на мисията на Жана „Таен бос“ за успешна. Тогава Деси Цонева избухна срещу доскорошната си приятелка, обвинявайки я, че е най-голямата лицемерка на света, че е невъзпитана и безпардонна. Както преди риалитито са си пиели кафето заедно и както в къщата си спяха спокойно на едно легло, така за малко да се хванат за косите.

Щерката на покойния Митко Цонев не спря да нарежда Бергендорф и я обяви и за най-големия егоист на света, а накрая я закопа с репликата, че тя е най-голямото разочарование в живота й. Разбира се, избухливата певица не й остана длъжна и започна да сипе псувни по неин адрес, които накараха съквартирантите да се хванат за главата и да се чудят къде да попаднали, пише bgdnes.bg.

Но май още нищо не са видели! Жана първоначално се стърпя да проговори по адрес на Деси Цонева и отвърна на атаките само с нецензурни изрази, но и при нея емоциите взеха връх и си изля душата. Изпълнителката на „Самурай“ заклейми доскорошната си дружка за лъжкиня и се закани никога повече да говори с нея, защото не иска да се занимава със селски истории.

Деси Цонева и Жана май скоро ще стигнат до бой

Деси и Жана май скоро ще стигнат до бой

Бергендорф, разбира се, бе подложена на ответен удар с добре познатите вече реплики, че е лицемерка и фалшива, а всичките й приказки са добре отиграни, защото не се вижда някаква емоция, която да влага в тях. Скандалът между Деси Цонева и Жана успя да вдигне кръвното и на останалите в къщата и дори железният Вальо Михов не издържа на напрежението и се разплака в изповедалнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар