март 29, 2024

Деси Цонева нагъва хайвер за 900 кинта кутийката (Щерката на Митко Цонев се фука с луксозния си живот)

https://kliuki.net/kliuki/desi-coneva-nagava-hayver-za-900-kinta-kutiykata-shterkata-na-mitko-conev-se-fuka-s-luksozniya-si-zhivot/165706 Kliuki.net
Деси Цонева нагъва хайвер за 900 кинта кутийката (Щерката на Митко Цонев се фука с луксозния си живот)

Деси Цонева шашна със закуска за поне 900 лева

Щерката на Митко Цонев няма никакви скрупули, когато трябва да се похвали. Така тя направи целия интернет съпричастен към закуската си. И ако голяма част от българите се чудят как да свържат двата края, Деси Цонева се глези с черен хайвер и пържено яйце за разкош. По-неприятното обаче се оказа стремежът ѝ да се изфука в мрежата. Бомбастичните ѝ словоизлияния не останаха незабелязани от аудиторията. [caption id="attachment_191676" align="alignnone" width="300"]Деси Цонева си угажда с черен хайвер за закуска Деси Цонева си угажда с черен хайвер за закуска
Снимка: Инстаграм[/caption] "За закуска аз ям... успеха", пише устатата брюнетка и споделя снимка за доказателство. Както отбелязва slava.bg, малко са щастливците, които могат да си позволят черен хайвер. При положение че малка кутийка от "златото" струва минимум 900 лева, неслучайно Деси Цонева се чувства успешна. Е, ако успехът наистина се измерваше в хайвер и почти обидни изхвърляния в нета. Разбира се, щерката на легендарния водещ едва ли някога е имала проблем с финансите.  

 
View this post on Instagram
 

A post shared by dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva)

Откакто се омъжи за богат бивш издател, Цонева се носи на вълните на любовта... и на благополучието. Периодично тя намира интересни начини да провокира аудиторията си във Фейсбук и Инстаграм. Голяма част от феновете ѝ я подкрепят, но и мнозина застават на отсрещната страна. Този път Деси може би наистина прекали. Подобно нахалство обикновено си позволяват хората, незагрижени по никакъв начин за другите.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva)

И ако начинът да блеснеш, е хайвер за 900 лева, то тогава трябва да ѝ го признаем. Не само хайверът обаче дразни мнозинството. Откакто се подвизава в публичното пространство, Деси Цонева обича да привлича интереса към себе си. И често парадира с луксозния си начин на живот. Дали ще блести от поредната почивка, или пък с порцията хайвер, засега добре ѝ се получава.